Carte peste carte şi Biblioteca din Băicoi

„Carte peste carte” în Green Hours!

Asociaţia Paspartu vă aşteaptă la prima colectare de carte din cadrul campaniei „Carte peste carte”, care va avea loc sămbătă şi duminică (11-12 septembrie), în Grădina de la Green Hours, între orele 12 şi 18. Oricând în acest interval orar puteţi veni cu o carte (sau mai multe) pentru biblioteca din Băicoi. 

Colecta carti Green Hours

Editia 1 – Carte peste carte Baicoi

Puteţi dona orice tip de carte (manual şcolar, culegeri, cărţi de poveşti, poezie, critică literară etc.). Aşa cum casele se clădesc „cărămidă peste cărămidă”, noi încercăm să punem umărul la reconstrucţia bibliotecii din Băicoi „carte peste carte”. Şi pentru a ajunge mai sus, avem nevoie de voi ca să clădim o fundaţie solidă (turnată cu cultură).

În cartierul Ţintea să află singura bibliotecă a oraşului Băicoi. Anul acesta, cei ce o administrează au pornit demersurile de rigoare în vederea strângerii fondurilor necesare pentru modernizarea clădirii, amenajarea unor săli de lectură, achiziţionarea unui sistem informatizat şi alte astfel de lucruri necesare unei biblioteci. Ce putem face noi? Asociaţia Culturală Paspartu poate ajuta cu îmbogăţirea fondului de carte. Pentru că noi credem că volumele sunt adevărata temelie a bibliotecii şi, mai mult decât atât, ele sunt foarte utile elevilor care studiază la şcoala generală ce se află chiar vis-a-vis de aceasta sau la Liceul Teoretic „Constantin Cantacuzino”.

Green Hours

Carte peste carte editia 1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s